Tip beli barang newborn

Mohon share , utk newborn perlu beli bnyk ke bju .. apa yg pnting dulu nk dibeli ,boleh tk listkn brng bby yg perlu disegerakn beli .. Sy satu pun xbeli lgii .. skrg bru 21week 😅😅

5 Balas

Buat list sis.. sy start msuk 4bln dh beli sikit2, bli stiap bln xrse sgt byk kluar duit..skrg 23w, byk dh brg yg dh bli.. byk bli online je.. inshaaAllah cuba lgkapkn sblm 8bln

1y ago

Sbb tu xleh ckp dkt org tua.. dorang sllu fkir negatif.. sy mmg start bli brg2 tu xbgitau family.. byk bli online, smpan snyp2 dlm bilik.. hnya mntk yg baik2 je, semua Allah yg tntukn.. mmg org2 tua dia tkt la ape2 jd kt bby kita, nnti nyesal katenye bli semua brg.. tp bg sy, tkut 8,9bln xlrat dh.. klau bli skligus trasa byk kluarkn duit.. bli skit2 xrse sgt