jantina

mohon pnglmn ibu2 bole jadi ke kluar2 nnti bby boy bila dh doctor bgitau jantina bby girl? ibunya xsbar dh ni nk bli baju serba pink😉 #babyfirst#20w4d

jantina
12 Balas

selagi tak keluar elok beli utk unisex, nanti dah keluar baru beli ikut jantina.. bukan apa, ada je yg 3-4x scan baby girl sekali kluar baby boy.. dah kena pakai baju bunga2 pulak 😂😂

4y ago

baiklah, sy bli yg unisex laa was2 jugak sbenarnya

Ikut pengalaman saya.. boy akan menonjol lgi sikit dr celah kangkang baby.. nmpk jelas pistolnya😆.. scan sis yg ni nmpk mcm baby girl

4y ago

yeke hrp2 girl la

Pengalaman saya 5thn lepas scan 3x boy, sekali keluar gugurl...sarankan sis beli dulu baju unisex.

4y ago

baiklah, unisex lebih selamat kan

Macam kawan saya kena prank dgn babynya masa dlm kandungan🤭 scan2 boy lahir2 girl.

4y ago

Adaa sis, keajaiban tuhan kan kita taktahu ;)

doc pnh scan nmpk mcm bird2 tp skli kluar bby girl🤣

4y ago

cmna plak jadi gitu ea, tali pusat kot yg nmpak cam bird2 tu

Mcm girl sis..x nmpk pun pistol🙋🏻‍♀️

4y ago

insyaallah hrp2 girl

mcm girl... sbb sy boy nmpak pistol 😅😂

Nampak girl sgt dah tu..

nmpk mcm gugirl

Yes girl! 🤩