Susu

Mohon pncerahn pd ibu2 yg lbh brpnglmn.atau ad yg doc n nurse d sini. Nk tya.Blh ke ibu mengandung amal minum susu tepung nespray ye.mohon pencerahan. Sbb susu tu je blh msuk dgn ank tekak. Ermm..

2 Balas

boleh sgt sis.. sy mnm dutch lady.. susu ibu prgnt sy lgsg xblh masuk, blh munth dri start mnm sampai ke ptg.. susu ni seth sy apa yg doc bgth sy, utk bekalkan calsium pd tubuh bdn kita.. yela kita kan bawa beban anak yg berkilo, jd tulang kita ni kena kuat.. at the same time, susu ni dpt bantu calsium anak seket.. sy kdg dutch lady, fernleaf, apa yg ada dkt umh tu yg sy bancuh n mnm.. hahahaha

5y ago

OK. Baik.. Lega rsa.

Nesply okayyy.