assalammualaikum maaf tanyaa kalau macam ni line samar ii , sah pregnant ataupon apa ya , terima kasih yang respon . ❤️

mohon penjelasan .

assalammualaikum maaf tanyaa kalau macam ni line samar ii , sah pregnant ataupon apa ya , terima kasih yang respon . ❤️
2 Balas

wslm..insyaAllah pregnant...lepas 2hari sis cuba lagi buat.. saya dulu masa dpt macam ni, hari2 test...selalu nya dlm 2 3 hari dia akan makin pekat

InshaAllah pregnant.. nnt lepas seminggu cuba lagi.. apa pun jaga kesihatan jgn buat kerja berat 😊