assalam, nak tanya due date kita tu sebenarnya ngam 40 minggu kan??? atau belum?? pls share 😅😅

mohon pencerahan

4 Balas

Brgntung kpd kesihatan ibu dan anak. Ikut arahan doktor. Apa2 kemusykilan blh terus tnya dktr trsebut sbb dia yg check sis. Due date hanya jangkaan. Ada y brsalin awal, ada y brsalin lewat.

Saya 32week dh bersalin..nasib anak xde lah kecit sgt 2.95kg..besar nie pon nak teran ambik masa 11jam😂😂

4y ago

Saya xde gdm..cuma masa mngandung jee saya ada buat operations buang cysts..pastu masa mngandung ada pendarahan.. anak alhamdulilah sihat jee masa check up 31week tu nurse dh ckp anak dh betoi2 dekat laluan..32w 4hari mcm tu air ketuban dh pecah..

w'salam. ada yg lbh sampai 52 minggu tp doctor akn bagi cadangan nk buat mcm mna.

4y ago

ha ah puan maaf klu terkecil hati,😅😅😅

😅