1st pregnant

Mohon doakan sy. Sy ttc prgt hampir 2tahun dn dalam masa sy ada PCOS period tk regular. Last period bulan 11. Dn 16/12 sy buat upt utk refer pakar o&g upt negatif. 23/1 sy buat upt sbb da lame tk period. Alhamdulilah positive. Klau ikut angaran dkter da 11mnggu. Toi bile scan kantung masih kecik lgi. Ptg tdi ade setompok darah kluar, sy prgi kr klinik swasta dn dkter ckp kantung kecik heartbeat bby tkde lgi. Dn dkter mntk dtg scan lgi isnin dpn, klau tkde dkter akan refer hsptal. Tpi jumaat nie 7/2 sy ade chekup scan dkt kk. Doakan sy dpt jawapan pasti umur kandungan sy ye. Sh down sgt2 bile dktr ckp tkot sy prgt kosong. Doakan sy ye.

1 Balas

Sentiasa zikir.baca ayat kursi hembus kt perut.smoga dipermudahkn..sy pcos kiri kanan tp piod on time..tiub blog sbelah..ttc5y..alhamdulilah 31w.mula2 positv n scan msa 6w nmpk kantung n bulat kecik dlm kantung so doc soh scan lg 2 mggu.msa scan 8w bru nmpk bb n heartbeat.