Muntah teruk tengah hari ?

Mohon bantuan , wife muntah2 teruk waktu tengah hari , Doctor bagi tahu kena tahan sikit , semasa hamil anak first . apa ubat/makanan/lain2 yg dapat bantu kurangkan muntah , kesian wife kena balik waktu kerja . tak sanggup tgok wife tak sihat ???

1 Balas

Bab mkn ni ncik kne try n error tgk wife leh trina yg mne tuk isi perut n alas perut mkn supaya xmsuk angin.. mcm sy dlu leh mkn bubur nsi dgn bihun sup je..tu yg sy mkn.. bis2 fries..