Tips keluarkan susu badan.

Mohon bagi juga tips utk banyakkan susu badan. Sekrg susu badan belum keluar. Niat mmg ada n kuat nak hantar susu badan g hospital. Sebab baby kena tahan wad. Hari ni dah 4 hari dah baby kat ward. Susu badan saya plak tak keluar. 2 hari dah urut.

2 Balas

biasanya mesti bidan akan urut bahagian urat susu dibelakang badan...lps urut susu akan mencurah2...sabar ya puan ...kena positif pikir susu utk anak...anak saya pun hari ke 3 4 tahan wad sbb kuning so nurse suruh ibu sabar positif katanya sbb kena pump utk anak...saya pun gitu hari ke 3 4 lps urut byk keluar sampai bengkak

Kalau x kluar juge .sis try tnye doc or nurse pil.tu susu..mcm sy ritu brslin pd 34minggu ank stay nicu doc siap tnye ada susu bdn x? Klu xde leh request pil nti dorg bg.. sis tryla tnye..sbb kekdg doc n nurse xtnye smua org...