AsianParent tolong tapis

Mohon asian parent apps ni tolong tapis akaun or user yang ke arah membimbangkan. Sebab siapa2 pun boleh sign in..risau dengan orang yang gila seks & pedofilia. Menakutkan sangat sebab mereka2 ni boleh screenshot gambar2 user lain.. ???jadi hati2 ibu bapa semua..

1 Balas

Perasan gak ada users yg suka tanya benda entah pape. Simple je soalan2nya tapi boleh nampak lah soalan berbaur pervert. Kesian, ramai kat luar sana tu sexually repressed yer, kalau nampak depan2 mesti muka nerd acah2 baik. Ewwww Report je terus. Tapi, moderator TAP dpt ke tak alert kita report users ni? App TAP ni pun buggy sana sini mcm tak siap develop lagi.

4y ago

Betul tu. Sebab boleh buat user tanpa nama kan??? Kena sentiasa alert & report kalau nampak golongan2 ni. Betul jugak. Apps kena improve lebih banyak lagi..