Akaun tabung haji

Nak tanya, ada sesiapa pernah bukakan akaun tabung haji untuk anak? Boleh tak orang lain selain ibu bapa tolong buka kan akaun ye?

1 Balas

Awak ada acc tabung haji? Kalau ada, boleh daftarkan anak di Thijari (Apps Tabung Haji). Acc awak kena active, dan login di apps Tabung Haji tu. Nanti ada bahagian pendaftaran anak. Kalau scr walkin saya tak pasti macam mana caranya. Saya rasa boleh je. Cuma kena bawa doc penting la, IC, mykid, surat beranak semua tu.

1y ago

Sama sama sis 🫶🏻