Setiap kali makan mesti muntah

Even mnum sj pun ttp muntah ... Stress hadap bnda ne stiap hari setiap waktu... Bukan x bsyukur ... Tapi mental sllu down... Dngn x nak makan nasi.. perut kosong.. isi sikit muntah... Risau dngn bby ... Baru trimester 1 .... Pnjg lg prjlnn nak hdap bnda ne... Letihhhh

7 Balas

sabar puan..sya pon mcm tu hari2 dh masuk ank ketiga semua mcm tu alah teruk smpai 4 bulan..puan mkn sikit2 jangan bgi perut kosong nnti lagi rase nk muntah