buat buku

hi mmy semua.. sapa sini pernah buat buku ungu ... kt klinik swasta ... ke dua kali kita pegi chek up .. byar berpa ye? n seterus nya .. sapa pernah buat kt klinik swasta ..? boleh bagi tahu x berpa chek seterusnya .. buka buku tu sy dh tahu .. cuma nk tahu chek seterusnya

4 Balas

sy buka buku pink di swasta...100% checkup d swasta..spnjg mgndung..charge rm1499

5y ago

Bersalin pn d swasta jg ke sis? Bole ke klu buka buku pink & checkup kt swasta tapi bersalin kt hosptl kerajaan?