buku pink klinik swasta dan kerajaan

assalamualaikum. sy nk tnya pendapat2 ibu2 dan yg pernah bt buku kt swasta. selalu berapa ya harga utk mula2 daftar dan seterusnya. terima kasih pd yg sudi mnjawab.?

1 Balas

Tak menentu, bergantung pada klinik. Ada yang bukak buku dalam RM100, ada yang dalam RM200. Kena pergi tanya dekat klinik tu sendiri. Yang sampai RM600 pun ada 😅

4y ago

terima kasih. sy dh bkk buku kt klinik desa .sbb sy menyewa kena ikt kawasan la.😂