buat buku

hi mmy semua.. sapa sini pernah buat buku ungu ... kt klinik swasta ... ke dua kali kita pegi chek up .. byar berpa ye? n seterus nya .. sapa pernah buat kt klinik swasta ..? boleh bagi tahu x berpa chek seterusnya .. buka buku tu sy dh tahu .. cuma nk tahu chek seterusnya

4 Balas

Sy checkup kat avisena spital, first checkup rm331.. Tmsuk laa buka buku smue.. Next checkup pun rate dlm rm250-300 gak..lain Spital privet, Sy pnh checkup kat umra spital, xbuka buku, but scan smue pun rate rm250++.. Kalo klinik privet biase( just buat buku but xley bsalin kt klinik tu) , slalu rate 150++ stiap kali checkup..

5y ago

Hah ni rate include ubat..