sakit celah kangkang

hi mmmy...ada sape2 tahu tak knape ek sy sakit kat celah kangkang..nak angkat kaki pkai seluar pun sakit...nak tkar posisi baring pun sakit...usia kndungan 34 minggu...tlg bg jawapan yer mommy...tq..

5 Balas

Baby dh kat bawah.. Sy 35w sakit tulang pinggul n pinggang. Bila duduk bawah nk bagun,dari baring nk duduk tuhan je tahu😂..xsabo nk jumpa babyy

5y ago

Tq awak...makun bedebo rasa...walau nk msuk 4 org😁😁

Sama la situasi dgn sy, sejak genap 7bulan haritu dah mula terasa sakit. Nak pakai selua ke kain ke kene duduk atas kerusi 😅

owh..normal la yer...sbb ade la tnya org lain depe kte lain org lain skitnye...btoi tu nk bgn tu pk byk kli nk bgn ke x...tq mommy..

Normal.. Sma cm sy skrg 36mggu..nk bjln skit sgt celah kangkang.. Tp twkal kuatkn dri je..klu bring nk bgun.. Ishh sksa rsa

Sbb baby dh ada kt bawah.. normal tu sis..

5y ago

tq mommy..