Pertanyaan

Mmg sepanjang pkp nie klinik xbuka ka untk buat buku pink sbb blom buat lgi nie dpa sruh tnggu hbs pkp bru bolh msalahya skrg pkp dh sambung

1 Balas

Cuba call klinik sis tanya balik.. kk buka mcm biasa.. pregnant mommy kene checkup mcm biasa skrg no excuse.. pkp sambung lg sampi ujung bulan.. call utk kepastian.. klu tk angkat pegi je kk sis.. pki mask n jaga diri.. nnt kat kk ada safety jaga ibu2 mngndung.. tk campur pesakit lain.. jgn lupa sanitizer ya.. semoga dipermudhkn urusannya