5minggu...

Dr 4minggu da rse mcm ni da ke 5minggu makin teruk pulak penatnye.. Pastu asyek tdur je pantang letak kple pastu kuat makan manis hmmmm ni risau tp mmg suke sgt mkn manis skrg pdhl sblm preggy mmg xske lgsung manis.. Normal ke rse letih yg amat sgt.. Nk mkn ape utk bg ade tenaga eyggghhh.. #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

normal la tu. mmg kite akn cpt penat bile mengandung. letih, rehat. mengantuk tido. jgn paksa bdn. sye mse 4-5w mmg tido jee. xbuat kje langsung. lps breakfast tdo, lps lunch tdo sampai asar. nnti lps tu tdo lagi. husband balik kje, bagun kejap. lepas dinner tdo balik smpai pagi. mcm tu jelaa sampai la masuk 8w. bru okay sikit.

2y ago

biasa je. sbb kite ade 1nyawa lagi nak msuk dkt dlm bdn kite, sbb tu kite rse lesu penat mengantuk.

normal tu. sbb perubahan hormon. kalau ada masa nak tidur, tidur je awk. jgn tahan tahan mata tu hehe. makanan manis kalau boleh kurangkan ya. sbb sy 1st trimester dah sangkut gdm. semoga dipermudahkan urusan ya mommy!

2y ago

heehhe mmg pon ngntok yg xleyh tahan2....hehehee ooo oke2 sy kurangkn manis risau gak gdm tuh

Sejak mengandunv ni tidur adalah hobi saya 🤣

2y ago

Haha hobi free