Mmg susah tdo ke??

Mmg mengandung nak tido pun susah ke?? Stress btl bila tido je tk ley!! Stresss gler.. xselesa lah mcm2 hal lah.. dugaan btl first baby ni kn ?

38 Balas

Awl2 khamilan sy blh jew tdo awl Dah hujug2 nie 39week mcm ssh plak nk tdo Ada jew x kena.normal sis...

Sy dh 30week...tiap mlm sush nk tdor...pusing Kiri x blh pusing Kanan x blh...kadang bkali2 trjga...

4y ago

Sama kita sis, sya pun susah mau tdor kandungan da masuk 30w,ke kiri ke kanan semua sama tak selesa.tp sya sbar nie semua sekjap je,

sy ni dh bby ke 5.. dah nk hampir due makin susah tidur.... mata ngntuk tp ttp xnk tidur ..

Sabar ya sis..sye pown mlm susah tido.. Asek terjaga jaga padahal tngh lena tido..

Sama dgn sya, skrg susah nak tidur.. ta selesa walaupon ada bantal sekeliling.

Sy msa awal2 mmg susah nk tdo..lps subuh bru blh btl2 lena..dugaan btl..

Bersabar jer la..sya pun bby 1st juga.lepas bersalin hilang dah semus tu

sabarlah momy, kalau x sabar kena planning utk tidak hamil.

Standby bantal banyak2... Smpai puas n slesa... 😅😅

Sabar sis sya pon mcm tu 3bln lepas now dh ok