anak meragam

mmg lepas pantang 44 hari anak baru tunjuk perangai sebenar ke? harini tepat 44 hari menangis jer xtahu punca.. semua x kene.. mommy dye dah nangis sorg diri dah x tahu nak buat ape..

7 Balas

Normal mcm ni lah fasa growth baby . Lagi banyak perangai dia yg belum kita tahu. Mcm saya masa hadap dah buat mcm mcm tapi baby still menangis jgk saya letak dulu baby biar dia nangis and saya rest kejap and jaga mental dah ok sikit baru try lagi tngok dia nak apa.

byk fasa lg. nnt nk dekat 3 bulan or baru nk masuk ragam lain pulak. sbb dia dh lama dlm perut ttbe kt luar mmg terkejut la dia. kdg2 mmg x tido mlm kita dibuatnya huuuuu

Perangai sebenar apo sis😁 tu kita panggil mental leaping. Bersabar lah, banyak fasa kena tempuh.

Bukan perangai sebenar tapi dia baru sedar dia bukan dalam rahim lagi 🤗

Tgh mengalami. Maknya ikut nangis sama.

aah sama pastu ok dah

Maube growth sprut