gerakkan baby

Mmg bila kndungan masuk 31 minggu bby kurg menendang ker..sbb sy anya dpt rasa gerakkan bby ajer..dgn kesan siku lutut bby timbul kt permukaan kulit perut...

2 Balas

Ya sis..sya pun pelik..baby skrng buat gerakan..tendangan jarang nak rasa...smpi sakit rasa kat perut bila baby buat gerakan kat dlm

5y ago

Aah sis..sya skrng bru 31w3d..sejak masuk 31w gerakan baby berubah😅😅

Insyaallah rasa okey tu sis. as long as 10 gerakan setiap hari macam yang nurse explain.

5y ago

I2la..sis riso juga..w/pun dah ank number 4 rasa riso i2 still ada lagi...