suka manis2...

mlm2 lak mncri...manis suka sngt..masam xleh nk telan...mkn lh puas2...mmmm...dapp nye..

suka manis2...
12 Balas

Sama juga macam saya masa mengandung anak ke 3 & 4 memang suka makan manis mcm kek kuih coklat. Nasib baik takde kencing manis. 😂 risau juga sebab setiap hari mesti nak makan manis².

4y ago

kann...tekak asyk mncri manis2 jjerr

Sya dulu suka makan manis 1st tm,last2 dah masuk 2nd trimester sya kena gdm..😅 skarang sya dh takut makan manis.kalau tringin je makan sikit2 ,demi baby dlam perut.

4y ago

laaa...yer ker sis...sya dri dpt tau sya prgnnt mmg sya xsntuh lngsung pun air mnis2 nie..sya just mnum air kosong jer..jnji sya dpt mkn kek2 yg mnis..

Saya pun suka manis... 1stime scan kandungan sudah 6week.. Teliur2 ingin nak makan almond Landon n coklat 😁😁

sama laaa sis...time prgnant kli ni x suka mkn masam...suka manis jer hehe tp ambil mnis scra sdrhana jerr laa

4y ago

ya sis..btul tuuu

Sdpnye...tp gigi sy xthn skg mkn je manis2 terus skt...jd xgemor plk manis2...yg masyam2 ok sikit kot hehe

4y ago

alooo..sian nye sis..dh cek gigi x?? mybe de yg brlubang kot

Sama la sy pn suka manis2 skrg.. Tp lepastu mnom air masak bnyak2.. Haha..

4y ago

Yezza...bgi krg kemanisan dlm bdn..hehe

Sama mcm saya asyik mkn manis sampai sekarang dekat bersalin 😅

4y ago

🤗😊✌🆗

Mesti baby girl tu nanti 😂 sebab sya dlu suka mkan mkanan manis.

4y ago

iyeee btul..ari tu dh bt detail scan..bby girl..

Sy x suka manis, x suka masam. Neutral. Suka mkn sayur je

Hehe saya.. Masa ni suka sangat dengan yg masam2.. 😁

4y ago

owhhh..yer kerr..sya lak xska masam2 xleh nk trima tekak nie