Hi all, mcm mana nk beza period / spotting /miscarriage?

10 days missed period. Tak pernah period lewat every cycle. Tapi semalam mcm bleeding ada clotting this morning. Perut cramp + vomit since last week. Upt -ve Sabtu lepas. So, Ingt nk check upt balik by end of this week. Siapa ada pengalaman mcm ni? Thank you. Baru kawin october lepas. #bantusharing #advicepls

1 Balas

saya dulu pn mcm sis juga..10 hari lewat cek d hospital tda tanda2 mngndung n mmnk -ve..so ingat hormon brubah la sija..doktor bagi ubat utk tahan sakit dan jatuh kan darah..saya makan sis tu ubat..ya Tuhan nsib tda kgguran..3 mnggu slpas tu still lmbat jga dtg bulan,jdi saya pikir tdamau makan ubat takut ada pa2 jdi klau btul2 pregnant..bawa husband beli upt,sekali cek positive pregnant 6 ka 7 minggu suda time tu..panik sbb ada makan ubat,takut ada kesan sma babyy humm..tp syukur stakat ni baby okay sija d dlam dan kuat pula dia tda juga dia jatuh pdhal sa tiap hari makan ubat tu(without knowing im pregnant actually hmm)..dan skg mnunggu utk mengeluarkan my first dragon baby hihi