Mirai??????

Mirai ni siapa sebenarnya 😅 robot ke semua post dia komen

21 Balas

2mo ago

ok.. yg ni lawak.. dia ni kadang2 ada jawapan yg betul.. ada yang x bole pakai.. ape pon sy dah block dia..

dia byk copy paste je dan dlm ms yg sm promo link shopee esp produk mama choice..maybe dia join affiliate shopee tu sgt aktif..kekdg bc nk trgelak juga sbb dia dh jd mcm robot dh copy paste je😅kekdg xdpt nk copy paste nombor je berderet akan keluar dh jd mcm spam msj dah.... 😅✌🏻kekdg ada juga dia jwb tak relay dgn soalan .kekdg risau takut nnti ada yg ingt ianya normal tp sbnrnya risiko bila alami spotting dan bleeding wlaupun setitik padahal orang tu dah nak alami keguguran.ni pun dia ada komen dia kata dia berusia 5 tahun 😅

I dh lama perati dia tu. Haritu dia ada komen dkat post i. tak membantu dan tak menjawab soalan langsung. last² i block je dia terus. sbb rasa semak smua post dia nak komen. lepastu letak link. 😂

haaa Tula sy Pon nak tnya jugak..sy ingt sy sorg je yg Ada dia Komen roper nya rameii jugak la ye kena Komen dgn dia..kdg² smpai sy rasa semak pon Ada...sy post je dia Komen laju je berserta link shopee aduhai sabor jela....🥴

ingat saya je pelik 🤣🤣 saya pernah report sebab risau scammer cara dia reply mcm robot kan? tapi detail tau apa dia jawap hahaha, kadang terbaca jugak comment dia tpi takut nak tekan link risau kena scam

Kalau dia komen kan..sy baca gaya yg mcm vdeo xiao mei dkt fb tu...yg msa pkp dlu tu kan ade org slalu up movie tu..😂😂 intonasi bhsa baku dia sy baca gaya gitu. adeiiiii

korang block jelah. dahlah rasa macam guna AI pun ada jugak dengan bahasa baku nya. pastu tepek link kat semua komen. bagi i semak gila weh

Hahaha dia penjual shopee, tiap comment dia ada dia letak link. affiliate shopeeeeee la tuwwww nak gain sales

haaahahahahahahha.. tp setiap soalan sy, dia jwb agak membantu jgk.. comel cara jwb, bahasa baku gitu..

setiap kali kite cht kn AD robot yg balas 🤣.tiap ACC ad satu robot akan balas.