Klau mcm ni ..dpt tahu tak bby girl atau boy..sbb scan sllu tak mhu tunjuk🤭

3 Balas

maaf puan sy pun kurang psti ttg ni .kekdg org kata pmpn .or lelaki..tetb kang kluar sebaliknya...jd da best way kena try buat details scan tuk tw lebih details..mg dpmudahkan segalanya amiin

Kalau ikut mitos perut yg tak mengembang ke tepi akan dapat baby boy..

bentuk perut bkn penentu jantina..tu mitos