Berapa bintang anda akan berikan kepada minuman milk booster yang terdapat di pasaran?

Voice your Opinion

927 respon

22 Balas

4 bintang. Saya pernah try ni, tapi macam tak beri effect untuk membanyakkan susu badan saya pun. The struggle is real untuk ibu macam saya yg ada masalah susu badan. Dah try macam2 untuk tingkatkan penghasilan susu badan. Sampai beli ubat di farmasi. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

pernah minum untuk naikkan hb.. alhamdulillah ok, dri 10.6 naik 11.6 dlm seminggu. disamping tu makan juga sayuran, buahan, dan protein yg blh naikkan hb.

3y ago

unt milk booster x pasti.. ikut bdn seseorg kut

Pernah mkn ni.. Alhamdulillah berhasil. Kandungan n bahan2 yg digunakan mmg untuk mnambah susu bdn...

pnah cuba halba je, tu pon bukan milk booster utk saya. yg lain x pnah cuba lagi

X berapa yakin dengan produk. Lebih percaya kepada nasihat dan amalan orang tua

Pernha cuba tp mcam xmembantu.. Mnum milo oat br la byak sikit susu nya

blm pernah try mana² lgi .sb lgi kepada amalan/petua org tua..

xtau cz xprnh guna pun drp ank sulong smpai no.3

x tau sbb x pernah cuba so no bintang 🤭

xsuka sgt benda2 ni