Anda minum kopi tak semasa masih menyusu badan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

5429 respon

44 Balas

sngt2 suka kopi.. lagi2 kopi susu boleh jadi kan milk booster untk ibu2 yg kurang susu... tapi perlu ingt.. jngn terlalu kerap minum... selang kan hari nya.. klau tak, nanti anak meragam... semoga bermanfaat 😘

ya.. almost 1y bf baby .. Alhamdulilah baby sihat sihat sahaja.. kalau tidak minum kopi memang tidak boleh... 1hari 1gelas kadang-kadang dua gelas 😂🤭

saya ketagih kopi. jika tak minum kopi, badan menggigil. perlu minum sekurang-kurangnya segelas sehari.

Peminat tegar. sehari mesti kena secawan. Skrg tgh bf, siap susu byk n x perasan baju basah 😆

saya tidak minum kopi time menyusu kerana boleh membuat saya susah nak membuang air besar..

ya sbb penggemar kopi tegar. tapi dalam kuantiti sederhana ja. selang2 hari

Saya memang dr kck xminum kopi nes ke apa.. Pahit2 busuk2 xminum..

Kdg2 minum 2gelas sedar2 jd milk booster. Haha. Basah je baju.

semasa pantang sahaja, terpaksa sebab sy bukan pminum kopi

Kadang2x trjebak minum kopi sebb suami pminat kopi 😊..