nak tanya pendapat semua , rasa apa ye minum air gula , sbb firstime minum 27.1ni tu risau

#minum airgula#

3 Balas

sy xpasti la klinik lain. dulu masa sy mnum air gula kan kne puasa sblum mnum. dh mnum pun kne puasa lg 2jam sbb tggu result. tp peritnya nk menahan tuuu adoiii. masa tu dpt perisa oren, seteguk dua mmg sedap lama2 mmg nk muntah tp xleh muntahkan sbb esok lusa kne repeat balik nanti😅 kne gk tahan. nanti masa mnum tu, one shot je. jgn kejap2 mnum kejap2 benti mikir2. mnummm je😅 tu petua dr kwn2 la. btw, masa tu sy mnum air gula bkn pregnant pun.. tp hal lain..

Rasa air gula la 😅 gula yg pekat. Bawa sekali air masak, minyak angin ke apa untuk tahan mual gula tu nnt yee

2y ago

ya betul, siapkan balm ke minyak angin bagi hidu -hilangkan mual, pening tu

Tak tau nak kata rasa macam apa. Rasa air gula pekat...

2y ago

tq.sbb x de pengalaman lg tu tnya..hehe..