Minum Air Gula

Minum air gula masa 24 weeks of pregnancy sebab saya takde family history kencing manis. Result sipi2 pulak dah🫨 hampir2 nak kena gdm. Alhamdulillah nasib baik la tak sangkut. Fasting Blood Sugar : 4.1 After 2 hours : 7.4 🥲

Minum Air Gula
2 Balas

After 2 hours tue klu sangkut atas 7.8 kan? Klu MGGT.. Sy pun xingt walaupun sy sangkut hahaha Alhamdulilah sis .. Jaga kesihatan baik2 ya Klu sangkut GDM ni seksa semua xlew mkn 🤣 Stress nk nangis 😵‍💫

9mo ago

ha'ah betul2, atas 7.8 baru sangkut. tapi tu pun nurse dah bebel2 sebab result sipi2😅 terima kasih sis, sis pun semoga semua baik2 ya❤️

Haha result kite hampir sama sis. Saya pun minum 24w aritu .. before 4.4, after 7.3 🤣

9mo ago

Taktau sis so far diorng tak ckap nak repeat pun🤣 berat jgan naik mendadak je la 🤣