30 weeks in 2 days

Hi, minta tolong sangat share pengalaman dan pendapat. Sy dah 30 minggu. Normal ke rasa sakit dan tak selesa di dada kalau baring? Saya baring melintang sakit, pusing ke kiri sakit, pusing ke kanan sakit. Sakit dada die tu rasa mcm...bile besi bra kita terkeluar cucuk dada kita. Dan rasa tu makin lama makin sakit. Apa perlu saya buat? Sebab saya dah seminggu tak boleh tidur malam? 😭

1 Balas

sy biasa sblum tdur pasang zikir..biar brpsang smpai pagi..bru lena tdur..lagi satu..jgn tdur dgn bra ye sist..