sakit dada

hi mommies..nak tanya sakit dada ni memang normal ke? kalau baring je terus sakit dada lepastu keluar angin dari mulut..baring je memang dtg la sakit dada lepastu angin asyik keluar..tak selesa betul..mata mengantuk tapi kalau baring je sakit dada..is it normal? ada tips ke? ada tak yg alami ni?

4 Balas

oo tu pedih hulu ati sis . bole trjdi mkn sblm tido . mkn sambal atau pedas dn juga sleps mkn ubt tmbh drh yg Kk bg tu . sy pon alami sis . normal je tu . klau nk kurg kn rse sakit tu . sis bole amal kn minum susu fresh setgh cawan sblm 5mint nk msok tido . lps tu tnggi kn kepala sis tok lebih slesa . klau bole mtk suami urut sblm tido tu . tok kelua kn angin dlm bdn . sbb mommg preggy mmg bnyk angin dlm bdn . jdi tu xbole nk elak sis . uhuhu smoge mmbntu ye sis

5y ago

tq....😊😊😊

Iye sis . Normal je

Normal sis

angin tu sis...