Hai ibu2 smua nak tnya ckit…i dh masuk 39week 5ari xp blm ada tanda Bersalin lg…normal x mcm nie 🙏🏼

Minta tlng share pngalaman ya🙏🏼

4 Balas

Banyak berjalan sis. Saya haritu berjalan dari pagi sampai nak magrib baru balik rumah, malam tu makan kurma 5-6 biji.. esoknya turun tanda nak bersalin. Alhamdulillah selamat melahirkan😊

2y ago

Semoga selamat bersalin sis😊

Hi, saya masa 39w perut selalu mengeras. Tapi tanda tanda lain mmg tak ada. 39w6d, turun tanda coklat Bersalin 40w tepat. Insyaallah nanti ada tanda tanda semoga dipermudahkan.

Hai. Depends pengalaman individu. Memang ada yang lambat sedikit ada tanda bersalin. Cuba sis banyakkan berjalan ikut kemampuan.

Thanks kt mommies ya…sy dh brsalin secara czer sbb baby besar 🙏🏼