Pregnancy with cyst

Minta tips ibu² yg pernah Ada cyst masa pregnant, ad Cara ke nak kecutkan dia? Sbb masa buat buku pink nurse Ada crita sorang Dr pregnant 8month and cyst dia membesar smpai 17cm. Then kne operated buang cyst tu... Sy baru 6w.. cyst dlm 3cm. Mohon doakan Kandugan saya membesar sihat dan lahir jadi anak soleh #advicepls #pleasehelp #bantusharing

21 Balas

Owhh 3cm insyallah bby mmbesar cyst tu kejut.. klu leps 4cm kne refer hospital, sy pun mcm awk 6w ad cyst 3cm, alhamdulillah skunk xde da .. yg kne isau klu 4cm ke atas, keputusan doc yg tentukn, klu 3cm insyallah ok lg dy akan kejut sndri.. elak kn mknn ayam cucuk, daging atau berkaitan soya.. cyst da kejut bru ok nk mkn sume tu.