Upt terang before missed period?

Minta share pengalaman mommies.. kalau upt sgt terang 3 days before due period is it hormone or pregnant?. Sy dah x3 miscarriage, 3rd time 27/4/22 tapi before this after missed period baru upt terang. Ni gatal betul tangan nak check hcg pagi td. Mohon ibu² doakam kandungan saya Kali ini berjaya🥺🥺😭

Upt terang before missed period?
29 Balas

Tahniah sis, minta kat doktor ubat kuatkan rahim, bnykkan berehat ya awal2 kena jaga betul2, jgn buat kerja berat

pekat line nya Tu.. alhamdulillah memg sah sis pregnant... tahniah sis...doakan sy jugak dpt berita mcm ni...

Sy pun, period due lagi 2-3 hari, saja test sbb nak tahu awal senang nak berjaga2..turn out to be ve😬

2y ago

wahh congrats mommy. semoga dipermudahkan urusannya

Tahniah sis 🥰 jaga diri ye ,seronok tengok .. Doakan saya ada rezeki mengandung juga ya 🌹

2y ago

Alhamdulillah pregnant tu sis 😍 jaga diri tau 🌹 saya pun dh pregnant 4 bulan baru hee .. semoga Allah mudahkn urusan kita semua ..Aaaminnn ya Allah .

Based on pengalaman, hurmmm..yesss!!pregnant🥰. Tahniah ya! Jaga diri.

2y ago

Aminn 🤲🤲🤲 thank youuu😭

Alhamdulillah.. Pregnant tu.. Sy pun lpas sbln miscarriage, skrg pregnant lagi.. Dh 8mggu..

wahhh tahniah anda hamil.. jaga diri baik baik puan.. sy pun pnh ggur dn skrg prgnt 4week..

upt sy semua sy check before period..prgncy lps sy check 3ari sblm period... terang sgt

alhamdulillah.. semoga semua baik2 dan dipermudahkan yaa.. aamiin.. in syaa Allah

Alhamdulillah tahniah mommy. Semoga dipermudahkan urusan buat awak & baby

2y ago

Aminn 🤲🤲🤲 thank you 😭