Upt terang before missed period?

Minta share pengalaman mommies.. kalau upt sgt terang 3 days before due period is it hormone or pregnant?. Sy dah x3 miscarriage, 3rd time 27/4/22 tapi before this after missed period baru upt terang. Ni gatal betul tangan nak check hcg pagi td. Mohon ibu² doakam kandungan saya Kali ini berjaya🥺🥺😭

Upt terang before missed period?
29 Balas

sy nk tny sy check upt samar2 wrna kabur lg,kalau ambk gambar xberpa nampk

Saya delay period 4 hari. Blum ada rezeki kot. Tpi kinggu lepas samar2.

congrats mommy😋🤗 amin, semoga dipermudahkan urusan🤲🏻

ini saya check sebelum due period.. skrng 25weeks dah.. hehe

sama lar sy pon 3x keguguran ade jmpe doc pkar tak?

Sama macam saya jugak. Congrats sis !

tahniah sis..jaga diri n baby..

sis dah berapa bulan sekarang

2y ago

alhmdulilah tahniah sis..semoga kandungan sis siht sehingga melahirkn nnti🥰🤲

tahniah..jaga diri