Adakah ubat batuk cap ibu Dan anak selamat diminum wanita Hamil ?

Minta pendapat para ibu2. Adakah ubat batuk ini selamat untuk wanita Hamil .

7 Balas

ubat batuk tu ada herba sis..org mengandung tak boleh minum sembarangan herba..klau nk beli ubat batuk kne pergi klinik n refer doctor.ada ubat batuk untuk ibu mengandung.

tdk boleh sis.. klu sis tgk label ubat batuk tu mmg ada tulis tdk sesuai ibu mengandung/menyusu. sy batuk/selesma jumpa dgn doktor, better jumpa doc

rasa ubt batuk mmg x blh mkn sis ..saya dmm dulu pun masuk wad doktor bg penadol jee

sebarang ubat ubatan waktu preggy & breastfeeding anak wajib refer doktor dulu ya..

Hi mommy. Kena refer nurse atau doc ya

sis xde ubat batuk untuk ibu hamil.

xboleh