assalammualaikum kami baru buka confiment care adakah harga ini berpatutan?

Minta pendapat para ibu

assalammualaikum kami baru buka confiment care adakah harga ini berpatutan?
6 Balas

ikut hrga awk. jgn ikut hrga customer. kalau ikut customer semua nak yg murah. lagi 1 boleh add on pakej utk 5hari atau 3hari utk daily visit. sbb kekdg ade mom yg nak amek, tapi bajet krg. boleh tolak dkt mengemas,masakan pantang n sauna, cuci pakaian. bengkung, boleh suruh customer sedia kan. kira buat basic rawatan je. mcm urut, pakai pilis param, urus baby. kalau nak add on masakan, customer kena tambah duit. ade yg sye jumpa tu dia sediakan sekali brg basah utk masakan. tapi tambah duit la.

2y ago

ye betul. mcm sye amek dgn org berurut je. org tu sedia kan param pilis tapel lulur herba sauna dgn bertangas batu tungku mandian herba. lps tu org tu buat cukur rambut bby sekali. sbb cukur rambut bby ni byk parents terlepas pandang sbb kate nye rambut masa lahir tu dh cantik. bengkung je sye sedia kan sendiri. tapi utk 4jam sehari jela. hrga bagi sye murah je. tapi mcm sye ckp la ade org anggap hrga dia bagi tu mahal 😅

bg pnglman sy sbg cl sblm ni, utk stay in , okay laa ni .. ad cnfnmnt lg mahal .. ikut pd sndri if ni sndri nya ..

2y ago

sy bru nak jd #firstmom . 😅tk pernah amek mana2 confinement . mksd sy , sy pernah bekerja sbg CL sblm ni. bekerja di sebuah cnfnemnt sblm ni.

ok jgk tu. ade yg lg mhl. ikut hrge semasa

menurut sya , harga ni dh berpatutan dh .

harga standard.. mcm kbykkn hrga CL jgak..

2y ago

blum.. nie 1st pregnancy

rasanya ok dah tu

2y ago

tq ain sbb kami nak tahu juga pendapat2 yg lain kan sbb ada kata mahal laa sbb tu nak thu pendapat laa yg lain2 kan