Cadangan nama baby boy A S. . .

Minta mommies semua bagi cadangan nama anak boy A S bole tak .. contoh Aliff Soffian.. tapi na nama lain, heheh nama utk girl ade dah .. saje ngade2 padahal taktahu anak ni girl ke boy baru 14 weeks hehe 🤣🤣

1 Balas

Ahmad Saifullah - Yang Terpuji Pedang Allah Sedap bila letak nama Ahmad/Muhammad/Mahmud dan semaksud dengannya. Ahmad ni nama yang Mahsyur dikalangan penduduk langit. Nama Nabi kita Muhammad SAW 🥰