nama baby huruf S

Hai semua ...kalau boleh cadangkan nama baby girl/boy huruf S.?

3 Balas

Saad Bahagia Saadan Kebahagiaan Saadi Kebahagiaanku Saaduddin Agama yang membahagiakan Saadun Kebahagian Saai Yang berjalan cepat, yang berusaha Saaihat Yang berpuasa Saaud Bahagia Sabaatuabhur 7 laut Sabahi Ketua pejuang Sabeer Kesabaran Sabih Beautiful Sabikah Penambang emas, nama sahabat Nabi SAW Sabil Jalan Sabiq Yang mengalahkan, Yang mendahului Sabir Yang sabar Sabit Yang baik, pemurah Sabqi Keutamaanku Sabran Kesabaran Sabri Kesabaranku Sadad Kejujuranku, bertindak tepat Sadaqat Sedekah Sadat Pimpinan Sadid Benar, tepat Sadiq Yang benar, jujur, berkata sesuai kenyataan Sadruddin Pemimpin agama Saeed Gembira Safaraz Dihormati Safir Wakil, duta besar Safiuddin Kesucian agama Safiy Yang bersih dan jujur Safwan Bersih, ikhlas, nama populer orang Arab Saghir Yang mengikut Sahar Akhir malam sebelum fajar Sahil Mudah, senang Sahir Mahsyur Sahlan Mudah, senang Sahli Kemudahanku Sahnon Kehalusan Said Bahagia Saidun Yang berbahagia Saif Pedang Saifuddin Pedang agama Saifullah Pedang Allah Sajid Orang yang sujud Sajjad Banyak bersujud Sakhawi Kemurahan hati Sakinah Ketenangan, ketentraman Salah al Din Righteousness of the Faith Salahuddin Kebaikan agama Salam Kesejahteraan, keselamatan, keamanan Salamat Keselamatan, kesejahteraan Saleem Selamat, terkawal Saleh Benar Salim Selamat, terkawal Saliman Kesejahteraan Salleh Nama Nabi Salman Selamat, terkawal Samaan Yang patuh Samad Serba baik Samah Toleransi Sameer Penghibur, teman berbicara Samhari Lembing yang keras Sami Tinggi kedudukannya Samih Pemaaf, pemurah, lemah lembut, toleran Samir Penghibur, teman berbicara Samran Pertolongan Sanad Tempat bergantung Sanim Yang derajatnya tinggi Saniy Yang tinggi, mulia Saqeef Terlatih Sarhan Kemudahan Sariyah Awan malam Sarwan Mempunyai kemuliaan dan kemurahan Satir Orang yang menutupi Aib dan dosa Sattar Menutup cela, aib Saud Beruntung Sayf Pedang Sayid Tuan, kepala kaum, pemimpin Sayyid Pemimpin Seif Pedang Seif al Din Sword of the faith Shabhi Pagi hari Shabri Sabar Shadi Penyanyi Shafi Jernih Shafiq Penyayang, lembut Shafiy Tenteram suci Shafwan Teman akrab, cinta ikhlas Shaher Masyhur Shahib Teman Shaib Tepat mengenai sasaran Shakeel Indah Shakil Indah Shakir Syukur, berterimakasih Shalah Perbaikan, kebaikan Shalahuddin Kebaikan agama Shaleh Baik Shalih Baik Sharaf Kehormatan Sharif Yang Mulia Sharim Berani, Pedang Tajam, Singa Shiddiq Membenarkan Shiddiqin Orang yang benar dalam ucapan dan perbuatan Shidiq Selalu membenarkan, julukan utk sahabat Abu Bakar Shidqi Benar, Jujur Shidqie Benar, jujur Shiraz Rupa yang elok Shuib Tepat mengenai sasaran Siddiq Yang membenarkan Sidqi Kebenaranku Silmi Kedamaianku Sinwan Kembar Siraj Pelita, lampu Sirajuddin Pelita agama Sirhan Berani, singa Sirin Wanita sahabat Nabi SAW Sofian Khusus Soleh Yang baik Solihan Yang baik Solihin Yang baik Subhi Subuh Sufi Ahli tasawuf Sufyan Nama sahabat nabi Muhammad SAW, nama tokoh ulama Suhaib Kemerah-merahan Suhaid Lembut, tampan Suhail Senang, mudah Suhaili Kemudahanku Suhayb Of reddish hair or complexion Suhayl Kemudahanku Sulaim Sejahtera Sulaiman Nama nabi, sejahtera Sulaimi Kesejahteraanku Sulhidar Bersenjata Sulthan Bukti yang kuat Sulwan Kepuasan Sunbulah Nama Bintang, Tangkai yang berbuah Sunni Penganut ajaran sunah nabi saw Surur Kegembiraan Suud Bahagia Suuda Bahagia Suwadi Rahasiaku Syaaban Bulan Sya’ban Syaairillah Syi’ar2 Allah Syaarani Nisbah Syabil Bintang Syaddad Yang perkasa Syadi Pandai bersyair dan bernyanyi Syafaat Pembelaan, pertolongan Syafi Penyembuh Syafii Penganut Imam Syafii Syafiq Penyayang, belas kasih Syahabuddin Bintang agama Syaheen Burung yang panjang sayapnya Syahid Mati Syahid Syahin Tiang neraca Syahir Terkenal Syahiran Terkenal Syahmi Mulia, berani, bijak Syaiban Mendung bersalju Syakib Nama tokoh muslim Syakir Bersyukur, pengenang budi Syalia Penghibur hati Syamil Menyeluruh Syamini Keharuman yang tinggi Syamlan Memilih kurma yang masak Syammas Pelayan ibadah Syamsi Matahariku Syamsir Pedang Syamsuddin Matahari agama Syaraf Kemuliaan Syarafat Harga diri Syarafuddin Yang mulia agamanya Syarahil Nama khabilah Syarbini Nama Pohon, Nama Ulama Besar Syarif Dipuji, mulia Syarifuddin Kemuliaan agama Syaukat Kekuasaan Syauqi Rinduku Syawal Bulan Syawal Syazani Kecergasanku Syazwan Haruman kasturi Syazwi Keharumanku Syihab Pecahan bintang, meteor Syihabuddin Bintang agama Syuaib Nama nabi Syubah Nama sahabat nabi Muhammad SAW Syubli Anak singa Syuja Pemberani Syukran Kesyukuran Syukri Kesyukuran Syukur Kesyukuran Syuruq Terbitnya matahari Syuwari Kecantikanku

5y ago

Syauqi nma ank saya🤩

Saadah Kebahagiaan Saadanah Burung merpati, kebahagiaan Saarah Isteri Nabi Ibrahim As Sabaatuabhur 7 laut Sabah Morning Sabalik Sepotong emas, perak Sabikah Penambang emas, nama sahabat Nabi SAW Sabirah Kesabaran Sabreen Kesabaran Sabrina Kesabaran Sadidah Jitu, tepat sasaran, benar Sadika Yang benar, jujur, berkata sesuai kenyataan Sadiqah Yang benar, jujur, berkata sesuai kenyataan Sadiyah Berbahagia Safa Suci, bersih Safanah Membuat kapal, angin agak keras Safina Kapal Safiya Yang bersih dan jujur Safiyyah Yang bersih dan jujur Sahlah Mudah, senang Saidah Berbahagia Saifanah Lenjang seperti pedang terhunus Saihah Bagus, berguna Saila Cahaya matahari Saira Burung Sajidah Bersujud Sakeena Ketenangan, ketentraman Sakina Lembut, hening, tenang, ketentraman Sakinah Ketenangan, ketentraman Salamah Keselamatan, kesejahteraan Saleema Aman, lengkap Saleha Benar Salena Bulan Salihah Benar Salima Happy, peaceful, calm Salimah Aman, lengkap Salma Selamat, aman, sempurna Salsabila Mata air di surga Salwa Burung puyuh Samar Bual petang Sameeha Lemah lembut, murah hati, dermawan Sameera Penghibur, teman berbicara Sameh Pemaaf Samihah Lemah lembut, murah hati, dermawan Samirah Penghibur, teman berbicara Samiyah Kedudukan tinggi Sanaa Kenaikan tingkat derajat Saninah Promosi, kenaikan tingkat Sarah Nama isteri Nabi Ibrahim AS Satirah Wanita yang menutup-nutupi aib dan dosanya Sausan Bunga Lili Sayeeda Tuan, kepala kaum, pemimpin Sayyidah Pemimpin Shaba Berkelakuan anak muda Shabab Anak muda Shabana Mahsyur Shabirah Bersabar Shadha Haruman Shadiqah Benar, jujur Shadiya Menyanyi Shadiyah Penyanyi Shadrina Hati Shafaa Kejernihan Shafhah Pemaafan, Halaman buku Shafiyah Jernih, kawan tulus ikhlas Shafiyyah Jernih, kawan tulus ikhlas Shafwah Keiklasan dalam cinta Shaheen Penyayang, lembut Shaheera Masyhur Shahmina Yang cerdik Shaibah Yang benar Shaighoh Tukang emas Shaima Baik, alami Shakeela Indah Shakira Syukur, berterimakasih Shalehah Baik Shama Lampu Shamina Cantik Sharifah Yang Mulia Shaza Harum, wangi Shazia Harum, wangi Shephali Sejenis bunga Shiba Rindu Shiddiqah Membenarkan, sangat jujur Shidqiyah Benar, jujur Shifwah Sahabat yang akrab Shiraz Rupa yang elok Shiyabah Yang benar Sholehah Baik Siham Anak panah Sihhah Yang sihat Sirin Wanita sahabat Nabi SAW Siti Gelaran bagi perempuan Sofia Menawan Suaad Bahagia Sufi Ahli tasawuf Suha Bintang Suhaila Cahaya bulan Suhailah Mudah, Suka mengalah Suhaili Kemudahanku Suhaimah Keberuntungan Suhair Waspada Suhayla Kemudahanku Suhaymah Anak panah kecil Sukainah Tenang, tentram Sulaimah Selamat Sulthanah Penguasa Wanita Sumaira Penghibur, teman berbicara, malam Sumayyah Kebanggaan Sumera Penghibur, teman berbicara, malam Sunbulah Nama Bintang, Tangkai yang berbuah Suraiya Cantik Suraya Cantik Surfina Suci, bersih Syaairah Pandai Menyusun Syair, Perasa Syadiyah Pandai menyanyi, Menyamakan Syafia Penyembuh Syafiqah Belas kasih Syahidah Mati syahid Syahirah Terkenal, Ternama Syahrazad Nama wanita dahulu Syaikhoh Gelar Kehormatan, Lanjut Usia Syakira Mensyukuri Syakura Mensyukuri Syamaah Lilin

Terima kasih byk2 sis,😘😘