susah tdo bukan sbb baby

Minggu ni...payahnya nk tdo MLM...dh tdo ..bila terbangun MLM ank no2 mnangis..buatkan susu around 2-3 a.m...klau suami buatkan susu sama jugak...sensitif sungguh dgn bunyi....cicak bgaduh memal pun boleh tkaga...lpastu jgn harap dpt tdo walaupun sejam tutup Mata..xda tanda mngantuk..pdahal BBY x kick pun...mcm2 Cara nak buat bg mngantuk...smpai eyebag tu dh MCM eyeguni pun Ada...Ada siapa2 mcm ni x...

1 Balas

Boleh guna sleepy Pillow Mist dari tasneem.. Spray je kat bantal in shaa allah membantu.. Ada essential oil Lavender http://www.wasap.my/+60142659754/tapbabybalm