Panas bila malam

Sja nak meluah....Skrng 35w susah nk tdo mlm....rasa nk mrah,nk ngis pun ye jgak...😩😩....dh tdo awl pun,trjga balik blum pun jam 12mlm...nk tdo ruang tamu tak slesa lh pula sbb tnggal rmah mertua....prgnen sblm ni,tk truk smpai trjga mlm..😣

2 Balas

hormon bdan ibu tengah terumbang ambing tu. cuba beli minyak urut Mama's choice yg lavender. Sy kerap kena panic attack time pregnant 2nd baby sbb 1st meninggal at 33w. alhamdulillah sebelum tido urut bdan kaki guna minyak tu, tido lena. 1 more tips, pasang white noise time tido.

normal sayanggg . sebab badan kita ni ada baby yang sentiasa bergerakk. jadi mintak mintak la suami urutkan . time ni fungsi suami,😅