Kongsikan Jantina Baby Jom ?

Minggu nie saya genap 26minggu , 28 minggu baru nk scan jantina dan semuanyaa ..harap baby cukup sifat dan sihat ... Due saya 12.12.19 ..guys pulak ?

26 Balas

Sye 25minggu dh scan 5d...

5y ago

Hihi tahniah ... 💕

Boy. Due 27.10.19

5y ago

Sebulan lagi ..menunggu harii sis ..moga selamat kedua2nyaa ...💕

sy due 5/12.ms scan 6d 18weeks dh nmpak boy..stiap kali scan doc ckp boy..anak sulung girl 12 thun..

5y ago

Rezeki awak laa dpt tahu jantina baby...🤗

Scan masa 29/10 bru nk tgo jantina..🤗🤗.. now 21w. 😁

5y ago

Aamiin..😍😍

Sy 26minggu+ sudah baru smlm buat details scan n baby bagi kerjasama dye tunjuk skali bebird 🤭🤭 ... Due 21/12 semoga semuanya dpermudahkan .. aamiin

5y ago

Hihihi alhamdulilah rezeki dia nk tunjuk... Tahniahh 💕 semoga baby mbesar dgn sihat...🤗

Due date 08/12/19, sekarang dah 27 week scan dah dua kali masa 24 week dan kelmarin, keputusannnya baby boy