Kongsikan Jantina Baby Jom ?

Minggu nie saya genap 26minggu , 28 minggu baru nk scan jantina dan semuanyaa ..harap baby cukup sifat dan sihat ... Due saya 12.12.19 ..guys pulak ?

26 Balas

Saya buat detail scan & gender scan masa 24 week 6 day. Alhamdulillah cukup sifat & sihat. Tapi baby kepit kaki taknak tunjuk gender pulak. Doktor cakap gaya kepit macam girl 😂 Due date 23/12/2019

5y ago

Hihihi baby maluu , tahniah💕 semoga dipermudahkan ..

Samalah....Skrg sy pn 26 w..Scan 28w nnt ..Scan masa 20w doc cakap nmpak cam boy..Tapi ramai yg cakap macam girl aje...Xkisahlah..Jnji sihat...Due sy 26/12...Semoga kita sama2 dipermudahkan

5y ago

Betul tu..Yg penting baby sihat

Sy 32weeks dh.. Trsa skjp msa blalu. Brpa mggu je lg nk ttap muka bby tcinta..alhmdulillah scan doc bgtau girl2, niat aty nk boy.. Tp trima je, xksh boy or girl y pntg bby sht.. Due 3.11

5y ago

Aamiin r.a.. InshaaAllah 💕

sy dah 38w..scan npak gugurl aje..tp kt luar org tgk prot mcm boboy..😅😅 sy pon confius.. tp sy xkisah pon..asalkan slamat dan mudah jer 😁😁

5y ago

tu lhaa...aamiin ❤😊

26 minggu hri tu scan bby boy...skrng saya dh 34 minggu...due 18/10/2019..19hb/9 ni scan lagi nk tgk lgi jntina bby..heheh...

5y ago

Aamiin..in shaa allah terima kasihh

Minggu ni dah 30 weeks.. 3x scan.. 3x dktr kata baby girl.. 3x jugak la dktr kata baby ligat sgt.. X dduk diam

5y ago

Hihihi ...alhamdulilah aktif sngt , mogaa semuanyaa baik2 dan dipermudahkan ..tahniahh ..💕

Sye due 26/11...dh buat scan details... alhamdulillah semua baik2 Saja...baby girls...xsabar sgt nk jumpa baby...😘😘

5y ago

Tak lama lagi jumpaa sicomel ..semoga dipermudahkan dan selamat keduanyaa💕

18hb ni br nk scan tgk jantina baby.. 😂😂😂 tarikh scan tu cukup la 28 minggu dan jangkaan tarikh due tu 10/12/19

5y ago

Eh...nk dekat2 la dgn kita...hehhehe...hati x sabaq nk tau jantina sbb x pernah buah detail scan so 18hb sgt2 excited..harap baby dpt bg kerjasama..

Sma gn sy sis due..sy setiap bln scan sb ada darah tinggi doc pakar nk tau progress baby ..baby boy jugak sy pn

5y ago

Hihihi samaa ea... Semoga semuanyaa baik baik yea awak ... Dipermudahkan dan selamat semuanyaa...💕

Sye due 30/12 ...now 24weeks..dh scan msa 21weeks hri tu..boy.😂. Tpi nnti 28weeks na scan lgi skli ..hehe..

5y ago

Tahniah2 .. 💕