Kongsikan Jantina Baby Jom ?

Minggu nie saya genap 26minggu , 28 minggu baru nk scan jantina dan semuanyaa ..harap baby cukup sifat dan sihat ... Due saya 12.12.19 ..guys pulak ?

26 Balas

saya preggy twins 25weeks.. due date 24/12/19.. dah buat detail scan waktu 19w dgn 24w.. dedua boboy

5y ago

Yeke.. Bru saya tahu.. Tq..

24week..da detail scan, alhamdulillah semua oke.. baby boyy 😍😍.. due date 27/12/2019

5y ago

Hihihihi pandaii sicomelll💕

Sy due 8/1/2020..x bt detail scan pon..tggu 28weeks nt bru scan..mnggu dpn masuk 24weeks..

5y ago

12.12.19 ... Kita tahum nie jugakk....💕

Saya 25w3d dah buat details scan hari tu. Scan scan nampak baby boy la. Hehe. Due 16/12.

5y ago

Amin. Terima kasih sis.

30 minggu 6 hri hehehehe duel date 12.11.2019 tak saba pulak

5y ago

Wah nk dekat dah mghitung harii ... Semogaa dipermudahkan dan selamat keduanyaa..aamiin 💕

Scan 28weeks aritu boboiboy😆 due 16.10.19 #firstbaby #34weeks

5y ago

Aamiin..tq sis😊

Saya dah 28weeks jantina baby saya boy 😉

5y ago

Wah ramai laa reply coment nie semuaa babynyaa lelaki ...tahniahh..💕💕

30Weeks,due 18/11.baby girl #firstbaby😍

5y ago

Hihihihi ...tahniahh 💕semoga baby mbesar dgn sihat....🤗

20/10 bru nk scan 28w tgok jntina 😉

samala kite due..12/12/19 ..hehehe

5y ago

Eh tsama pulak ..semogaa baby mbesar dgn sihat dan diermudahkan...💕