Scan baby 19m

Minggu ni nak scan gender, kandungan 19 minggu. Ada tips x sebelum pegi scan? 😂

10 Balas

Hmmm tips macam takda hahahahah sebab saya baru 18w (anak first )pergi scan terus terkangkang ha baby nampak dah baby boy 😩😩😩 tak malu benor anak saya ni 😭🫣 tapi next app 12/7 doc just suruh datang untuk confirmkan bebetul hehe bergantung baby juga sisssss

11mo ago

babyboy senang nmpk

Sy 18 weeks pegi scan doc cakap macam boy tp tak sure lagi kot tali pusat.. nak lagi sure tunggu 20++ weeks.. tp frust jugak la sbb dah beli gown😂

tengah baby ada buka atau tutup kemaluan susahkan . 22w atas bagus. dengar kata sonobee boleh tengok gender 18w atas. awak cuba 👍

saya masa 18w scan kat klinik swasta nampak pistol,, tapi 20w scan dekat sono jdi burger pulak.. tambah stress mama nya😵‍💫

Masa 18w scan baby tutup guna kaki pastu sono goncang skit perut baru dia tunjuk . Katanya girl 🤣 nnt nak buat detail scan pula.

11mo ago

Okay sis. Thank you. 🤗

banyakkan minum air kosong and makan manis2 before pergi scan.. biasanya baby aktif lepastu

Pujuk baby makan benda manis macam coklat ke aiskrim ke

nanti pergi je klinik macam biasa hehe. takde apa pun

sy 19 minggu. tak jelas lgi gender apa

tips apa tu