HB Low & Makanan Tambahan

minggu lepas g checkup HB Low 10.9, lps tu kena follow up 2minggu sekali, boleh tak mummy semua share apa makanan blh naikkan HB?tak mampu ulang alik klinik ambik darah sbb nurse situ tak reti draw darah, hari tu smpi 3x kena cucuk lain² tempat baru dpt darah..sakit wei..hu³

2 Balas

sy anemia 😂 sy mkn zincofer mlm hari dgn lemon . baru naik darah walau slow sikit naik tpi week 15 dh dpt 11.07 hehe alhamdulillah