Jantina

Minggu ke berapa sesuai scan jantina baby?

7 Balas

Depends on baby position and kepakaran dr. Some dr dah nampak tapi tak nak bagitau sbb takut mami buang anak sbb jantina bukan yang dia nak. But u can try la.. mine i think baby tunjuk at 28weeks. And confirm again at 35weeks.

20 wks dah boleh scan jantina..tp klu bby still tapuk2 tak nak reveal gender dia,28 wks ble repeat lg.

Saya haritu scan dalam 20weeks.. dah boleh nampak. Tapi doktor cakap depends pada posisi baby.

i 11weeks dah tahu jantina dah sbb doktor tu scan2 kt telur dia 😂

5y ago

Baby nak suprise kan mami dengan dedi lah tu.. ☺️

Sy tau masa prgnt 18weeks

5y ago

Scan masa scan 18weeks masa baby dh kluar mmg btol tak jantina dia?

Depends tgk baby

20weeks