32w

Minggu/ bulan ke berapa ibu² buat checkup ke hospital dan x perlu checkup di KK... disebabkan PKP pergerakan jadi terbatas, sy dh lama minta surat dari tempat KK sy tapi x bagi² kk sy x de doktor, ada nurse shj, bila nak jumpa doktor baru sy g kk lagi satu utk jumpa doktor.. sbb sy berpantang di rumah mak sy.. mula² sy duduk dirumah mak sy.. pastu baru berpindah duduk dgn mak mertua.. checkup masih di tempat lama.. tapi tu lah.. nk jumpa doktor tuh 36 minggu.. org kata 36 minggu ni bila² masa je boleh bersalin tapi kita belom pergi hospital utk jumpa doktor pakar... sbb nk g hospital kena ada surat dan bukti dari klinik kk kita kan... Boleh mum yg ada pengalaman bagi tahu apa yg perlu sy buat.. sbb anak sulung, anak sulung org kata jalan dan laluan belom terbuka.. jadi kita ni risau.. help me ibu²

1 Balas

36w tu memang minggu yang kena buat app dengan doc untuk check kedudukan baby and lain lain lagi . Tunggu je app yang 36minggu tu