Anda mimpi apa malam tadi? Kongsi jawapan anda di ruangan komen!
Voice your Opinion
Tidak mimpi apa apa
Hmm, tidak ingat

4403 respon

67 Balas

semalam saya mimpi kena serang dgn harimau bintang berwarna biru muda..harimau tu xsempat gigit leher sy sbb sy terbagi tangan sy sebelah jd harimau tu gigit tgn je..masa harimau gigit tgn sy tu,sy jerit kata sy kena mkn dgn harimau tapi xda sapa yg dnga..makbapak jauh dr tmpt sy..akibat takut sgt jd berani plak sbb nk protect diri sy korek biji mata harimau tu smpai keluar dua2 guna tgn sebelah lg..harimau tu plak lepaskan gigitan dia..sy balik rmh tp harimau tu ikut balik jugak..sampai rumah harimau tu bertukar jd perempuan..rupanya manusia jadian..tp prmpuan tu masih buta..kerana kasihan dan rasa bersalah sgt sy jaga perempuan tu bg makan dekat dia..itu je..terus sy tersedar dr mimpi😅

Mimpi pregnant tapi tak sedar pun yang diri sendiri pregnant. Sedar² baby dalam perut bergerak sebab dapat rasa baby bagi siku dia dekat perut.. Then pergi KKIA untuk buka buku pink tapi kena marah dengan nurse sebab bila scan rupanya dah 5 bulan yang pregnant..

Mimpi anak 1st twin dah boleh balik rumah from NICU 🥲 mimpi indah sampai rasa taknak bangun dari mimpi. But a reality is kau tetap kena pantang sesorang, tanpa anak kat sisi🥲🥲 moga twins mommy dapat balik rumah before raya 🥰

mimpi scan dapat baby boy 😂😂 tp not sure lagi boy or girl sebab 20 week scan haritu mcm girl tp doc nak double confirm lg scan lg utk 28 week ni🤭

mimpi tenggelam dalam laut. bila cuba nak keluar dari air tu sedar2 je dah terbang sampai langit hmm seram. last2 jatuh dari awan masuk laut semula.

mimpi kete kenari masuk dlm umoh. masetu aku tgh makan nasik. tibe2 ade itik ikut blakang kenari. kenari blh naik tangge gitu je hm mcm2

Semenjak newsfeed fb asik lalu psl retis dot dot dgn laki org, xpasal2 la sy mimpi sy dan suami saling mencurangi antara satu sama lain 🙄

mimpi sorg laki mngorat..sklinya datang sorg pmpuan..dia ckp "jangan nak mngada ngada..lelaki ni dah kawen.." Auto aku terjaga..hahaha 🤣

semalam sy mimpi air terjun jernih sangat,pergi air terjun dgn adik2 sekolah asrama tempat keja lama sy dlu...

Kenapa sa mimpi sa botak size 10cent, 50cent n ada yg besar... mcm 2-3x dah... mainan tido ka apa ya ...