Kurang susu badan dan tidak pekat? Siapa yang minum milkbooster di pasaran?

7 Balas

sis boleh buat power pumping. cara boleh google. pengambilan makanan berkhasiat juga membantu.kerapkan skin to skin dgn baby. naikkan mood bg happy. insyallah akan membantu susu meningkat. Kerap/jaga waktu pump every 2@3 hours sis boleh try Innate Lactea, milkbooster campuran kurma merah, longan, barli. insyallah kalau serasi dpt menambahkan susu badan dan mnjadikan susu pekat. boleh whatsapp sy jika berminat 0109268238 - Myra

maaf puan sy tiada pnglmn minum milkbooster ... apa yg sy tahu..jika kita xambil milkbooster kita juga blh pekatkan susu dan bykkn susu bdn..dgn cara jaga pemkanan kita...lepas susukan ank minum air kosg...dlm erti kata lain amalkan pemakanan sht tnpa milkbooster pn blh bykkn susu bdn..oh ye selain itu kerapkan nyusukan ank pd wktu malam kerana ia bgus tuk berat bdn anak..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Saya tak makan milk booster Tapi makan makanan yang boleh banyak kan susu. Milk booster saya buah kurma, horlick, durian, buah-buahan dan sayur hijau (terutama sawi). Yang paling penting, minum banyak air dan rehat cukup, kurangkan stress dan buat apa-apa yang boleh buat kita happy. Insya Allah susu banyak dan cukup untuk baby.

masa dekat wad, ada org ni amik BMom milk booster, selalu tengok susu dia meriah. saya xambil sebab selalu pikir banyak benda, dengan stress. saya pon xyakin saya susu banyak 😢 sebab dah usaha banyak selain ambil milkbooster. maka, minum la susu fm wahai anak 😂 mak mu asyik stress je keja hahahaha

hi sis.. jgn risau.. sy boleh mmbantu anda ntk milkbooster.. try Curvieline.. sy pun guna tu skrg.. lebih detail watsap sy 01133244534

minum horlick suam suam pnas . inshaaAllah . sy amalkan tu je alhamdulillah smpai skrg baby 8month fully bf .

nk susu bnyk senang je sis , mkn sayur lobak putih bnyk , kurma , minum air suam bnyk ..