mil

mil korang baik x?

191 Balas

Alhamdulillah bile blek umh mil rse mcm blek umh mak sniri..mil,fil,ipar duai baik2..

Xpernh baik dgn fmly husb . Sbb bukan menntu n ipar pilihn krna sy org malaysia😢

5y ago

Indonesia

Alhamdulillah..baik sgt2..bpantang nti pn mil yg jagakan..😊😊

hmmm hnya tuhan yg thu..nasib kurang baik. .tp apakan daya. .😌

X pnh jumpe sbb mse knl dengan husband mil dah meninggal dunia

Baik tapi sejak kakak ipar jadi batu api, dah rasa mcm org luar

5y ago

Sme lah kita .tp sy adik ipar

Ade.. Tp mcm xde..walaupon xrapat.. Rasanye baik kot😂

5y ago

Sy jrang berjumpa.. Penah jmp sekali sblm kaein.. N skali lepas kawin.. Tu je.. Mmg xpernah berhubung..

Okey sja.. tpi biasa la mesti ada masa2 x sependapat.

Alhamdulillah...ok jer, mil yg baik pn 1 rezeki...🙂🙂

Biasa2 ja..alhamdulillah tk campur masalah rah tgga anak2